u bent hier

ONLINE | Tekenen met schaar - Volzet

18 +

Kunst en kunsteducatie


Dit is een ONLINE cursus die integraal doorgaat in een virtuele lesomgeving. We werken de inhoud van de sessies op zo'n manier uit dat het online gegeven een meerwaarde is bij het deelnemen! Meer info op www.wisper.be/voorjaar21 /// Ga vier vrijdagochtenden lang allerhande papiersoorten en afbeeldingen te lijf … met een schaar! Al knippend ontdek je verschillende insteken voor jouw eigen ... Lees meer »

Dit is een ONLINE cursus die integraal doorgaat in een virtuele lesomgeving. We werken de inhoud van de sessies op zo'n manier uit dat het online gegeven een meerwaarde is bij het deelnemen! Meer info op www.wisper.be/voorjaar21
///
Ga vier vrijdagochtenden lang allerhande papiersoorten en afbeeldingen te lijf … met een schaar! Al knippend ontdek je verschillende insteken voor jouw eigen verhaal. We laten kleuren, vormen en materialen spreken. Is het een mens of toch eerder een dier? Iets dat lijkt op een koekje? Speelt het zich af in een grot of de oceaan? Je laat je leiden door je schaar!   Je knipt, scheurt en combineert de knipsels tot nieuwe kleurrijke gehelen. Door te overlappen en verschuiven ontstaan er weer nieuwe composities en taferelen. Uit deze vormen groeien illustraties die balanceren op de grens tussen figuratief en abstract. Je doet dit gewoon aan je eigen keukentafel, pop-up-atelier of de living, waar je ook zit, vergezeld door een computerscherm. De oefeningen en feedback komt allemaal online.   Deze methode leidt vanzelf tot verrassende verhalen, nieuwe ideeën, gekke personages en onverwachte combinaties van materialen en texturen! Maak rommel die niemand ziet, deel je resultaten met de medecursisten en ga na de sessie gewoon lekker verder. 
Enkele dagen voor de start ontvang je nog een mail met praktische info over het online platform dat tijdens deze cursus gebruikt wordt.

Begeleiders: Goele Poelmans

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart In uw kot
x
3000 Leuven
WISPER
€ 65,0
saskia@wisper.be
016/25 16 21
wisper.be/activiteit/9627
saskia@wisper.be
www.wisper.be