u bent hier

ONLINE | Theater voor beginners

18 +

Kunst en kunsteducatie


Dit is een ONLINE cursus die integraal doorgaat in een virtuele lesomgeving. We werken de inhoud van de sessies op zo'n manier uit dat het online gegeven een meerwaarde is bij het deelnemen! Meer info op www.wisper.be/voorjaar21 /// Tijdens deze reeks ontdek je spelenderwijs de acteur of actrice in jezelf. Het is een brede kennismaking met verschillende vormen van theater: fysiek theater, ... Lees meer »

Dit is een ONLINE cursus die integraal doorgaat in een virtuele lesomgeving. We werken de inhoud van de sessies op zo'n manier uit dat het online gegeven een meerwaarde is bij het deelnemen! Meer info op www.wisper.be/voorjaar21
///
Tijdens deze reeks ontdek je spelenderwijs de acteur of actrice in jezelf. Het is een brede kennismaking met verschillende vormen van theater: fysiek theater, improvisatie, tekst, personage-ontwikkeling. Daar kan even van worden geproefd, via het online platform Zoom.
Vanuit deze verschillende vormen van theater maak je kennis met de acteur of actrice in jezelf.
In een leuke en ongedwongen groepssfeer zetten we de eerste stappen in de wereld van het acteren! En ja, dat kan óók online!

Begeleiders: Bart van der Heijden

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart In uw kot
x
3000 Leuven
do 4 maart 2021 van 19:30 tot 21:30
WISPER
€ 46,0
saskia@wisper.be
016/25 16 21
wisper.be/activiteit/9857
saskia@wisper.be
www.wisper.be