u bent hier

Ontbijtfilm Shaun het schaap 2 - GEANNULEERD

3 +

Animatie en kinderfilms


Op de boerderij krijgen Shaun en zijn vrienden opmerkelijk bezoek: Lu-La, een schattig buitenaards wezentje, is met haar ufo in de buurt gecrasht. Ze is een kleine, nieuwsgierige dondersteen met ongelooflijke krachten. Shaun wil Lu-La helpen om terug naar huis te keren, maar een duistere organisatie die het buitenaards wezen te pakken wil krijgen, zit hen op de hielen. Bijna een kwarteeuw ... Lees meer »

Op de boerderij krijgen Shaun en zijn vrienden opmerkelijk bezoek: Lu-La, een schattig buitenaards wezentje, is met haar ufo in de buurt gecrasht. Ze is een kleine, nieuwsgierige dondersteen met ongelooflijke krachten. Shaun wil Lu-La helpen om terug naar huis te keren, maar een duistere organisatie die het buitenaards wezen te pakken wil krijgen, zit hen op de hielen.

Bijna een kwarteeuw geleden leerde de wereld Shaun het schaap kennen na zijn opmerkelijke verschijning in de Oscar-winnende kortfilm Wallace & Gromit: Op een haar na. Het spitsvondige schaap wist wereldwijd de harten te veroveren, kreeg een eigen televisieserie en in 2015 ook een eerste langspeelfilm. De beroemde Aardman Studio brengt nu een tweede film uit vol gekke avonturen voor kinderen en de typische droge humor voor volwassenen.

WOORDELOOS


Goed om weten:

  • Het ontbijt start om 9U00 en de film start om 10U30
  • Je kan enkel komen ontbijten als je aansluitend naar de film komt kijken. Je kan wel filmtickets kopen zonder ontbijt

Reserveren voor het ontbijt kan t.e.m. vrijdag 29 januari.

 


pers

  • "Als het gaat om de humor maakt Aardman zijn reputatie alweer helemaal waar. (...) Een illustratie van superieure ambachtelijkheid. Een ding staat vast: zolang Aardman Animations trouw blijft zweren aan de magie van de plasticine zal het enigszins goed blijven gaan met de wereld." - ???1/2 in HUMO
  • "In computertijden blijft animatiestudio Aardman koppig volharden in handwerk. Het is door dat vakmanschap dat het er allemaal zo pluizig en aaibaar uitziet." - ??? in De Standaard

Gratis kinderoppas tijdens familievoorstellingen

Is een van je kindjes jonger/ouder dan de aangeduide leeftijdsgrens van een film- of theatervoorstelling? Terwijl je met de rest van het gezin geniet van de familievoorstelling is je kleine/grote uk in goede handen bij onze gratis kinderoppas. We richten in de foyer een knusse hoek in en schakelen enthousiaste babysitters van de Gezinsbond Groot Zaventem in. Voor meer informatie en reservatie mail naar info@ccdefactorij.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10
1930 Zaventem
zondag 31 januari 2021 van 10:30 tot 11:57
CC De Factorij
gratis
www.ccdefactorij.be/nl/programma/shau...
www.ccdefactorij.be/nl/programma/shau...