u bent hier

op ezelstocht in de Netevallei met Joris Vets


Graag nemen we jullie mee op een wandeling door de Netevallei met als zilveren draad de Neterivier. We wandelen langs rustige wegen omgeven door bossen en graslanden . Hierbij hebben we de ezels als metgezel , stapgenoot, aangever van het tempo .. soms wat sneller, soms treuzelend ... niet altijd wetend waarom . En net zoals de ezel onderweg snoept van al het groen in de kanten kan jij snoepen ... Lees meer »

Graag nemen we jullie mee op een wandeling door de Netevallei met als zilveren draad de Neterivier. We wandelen langs rustige wegen omgeven door bossen en graslanden . Hierbij hebben we de ezels als metgezel , stapgenoot, aangever van het tempo .. soms wat sneller, soms treuzelend ... niet altijd wetend waarom . En net zoals de ezel onderweg snoept van al het groen in de kanten kan jij snoepen van het landschap , de vogels , de geluiden van het buitenleven , het samen stappen. Natuurlijk is er ook tijd voor een rustpauze aan een mooi punt in het landschap ,één van de kastelen of een bankje aan de kant van het pad. Een wonderlijk plekje voor een heerlijke picknick.
De wandeling begint met een kennismaking met de ezels .. er kan geknuffeld , geborsteld worden of gewoon kijken hoe het opzadelen van de ezels in zijn werk gaat .... kortom het creëren van een band met je g-ezelschap voor de komende uren.

Natuurlijk houden we rekening met de coronamaatregelen.
Alvast hartelijk welkom.
We hopen jullie daar te mogen ontmoeten.
Avontuurlijke groeten !
het anubhuti-team

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart netevallei
netevallei
2590 Berlaar
vr 14 augustus 2020 van 09:30 tot 17:00 vr 21 augustus 2020 van 09:30 tot 17:00
anubhuti bvba
€ 85,0
inspiration@anubhuti.be