u bent hier

Op zoek naar werelddoelen in onze stad

6 +


Van onze wereld een mooie en gezonde plek maken, waar niemand arm is en waar we zorgen voor elkaar, de natuur en de toekomst. Dat is wat de SDG’s (Sustainable Development Goals), of werelddoelen proberen te doen. De 17 werelddoelen die je terugvindt in ons spel, zijn herkenbaar voor iedereen over de hele wereld. Welke taal we ook spreken of waar we ook wonen, samen kunnen we eraan werken! Er ... Lees meer »

Van onze wereld een mooie en gezonde plek maken, waar niemand arm is en waar we zorgen voor elkaar, de natuur en de toekomst. Dat is wat de SDG’s (Sustainable Development Goals), of werelddoelen proberen te doen. De 17 werelddoelen die je terugvindt in ons spel, zijn herkenbaar voor iedereen over de hele wereld. Welke taal we ook spreken of waar we ook wonen, samen kunnen we eraan werken! Er zijn kleine dingen die we kunnen doen om van onze wereld een fijne, gezonde plek te maken waar iedereen welkom is. Je kan meer doen dan je misschien denkt. Doe je mee?
Leer de werelddoelen kennen en vertel erover aan je ouders en je vriendjes. De werelddoelen zijn er ook voor jou! Vind ons spel terug, vanaf begin juli, in de folderrekken van de stad. Deze zie je op diverse openbare plekken, maar hou ook onze Facebookpagina in de gaten @internationalesamenwerkingsintniklaas.
Meer info over deze zomeractiviteiten? Mail ons via internationalesamenwerking@sint-niklaas.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Internationale Samenwerking
Grote Markt 1
9100 Sint-Niklaas
maandag 6 juli 2020 van 00:00 tot 23:59