u bent hier

Open campusdag - Focus Informatica

18 +

Computer en techniek


Op donderdag 23 mei zet onze campus haar deuren open. Mét een inspirerend aanbod aan sprekers over een hedendaags en relevant thema, gekoppeld aan ons eigen aanbod van opleidingen. Devops, wanneer operations en developers efficiënt samenwerken Samenwerken, communicatie en integratie zijn de hoekstenen van een goed Devops-beleid in je IT-bedrijf. Wim Peeters legt jullie de basisprincipes uit en ... Lees meer »

Op donderdag 23 mei zet onze campus haar deuren open. Mét een inspirerend aanbod aan sprekers over een hedendaags en relevant thema, gekoppeld aan ons eigen aanbod van opleidingen.

Devops, wanneer operations en developers efficiënt samenwerken
Samenwerken, communicatie en integratie zijn de hoekstenen van een goed Devops-beleid in je IT-bedrijf. Wim Peeters legt jullie de basisprincipes uit en vertelt over zijn eigen ervaringen.

Spreker: Wim Peeters, eigenaar van OpenICT

Security groeit, werk gegarandeerd
Wat is security? Wat moet ik kennen om in deze sector aan de slag te gaan? Wat zijn mijn opties? Bram Fabeck legt het jullie haarfijn uit.

Spreker Davinsi Labs

Digitalis, een digitale revolutie*
Reis mee naar Digitalis, het land dat meer dan 4 miljard mensen met elkaar verbindt via het internet. Een land waar gezondheidszorg, onderwijs, mobiliteit, economie en andere maatschappelijke thema's worden aangepakt dankzij de mogelijkheden van de digitale revolutie.

* Inclusief gratis exemplaar van het boek.
Spreker Thierry Geerts, Country Director Google België

Toon kaart Campus Mechelen
Oude Baan 2
2800 Mechelen
do 23/05/19 van 18:00 tot 21:00
Syntra AB
gratis
Mechelen@syntra-ab.be
www.syntra-ab.be/opencampusdagen/grat...
www.syntra-ab.be/infomoment