u bent hier

Opendeurdag HoGent

18 +

Samenleving


Op de jaarlijkse opendeurdag in april, gooien we letterlijk de deuren open: Er is een infostand per opleiding en afstudeerrichting waar lesgevers je uitleg geven en waar je boeken en cursussen kan inkijken. Studenten stellen hun projecten aan je voor en geven je een eerlijk, studentikoos antwoord op je vragen. Ze leiden je rond op de campus. Je kan vrij rondwandelen in de gebouwen en onze ... Lees meer »

Op de jaarlijkse opendeurdag in april, gooien we letterlijk de deuren open:

Er is een infostand per opleiding en afstudeerrichting waar lesgevers je uitleg geven en waar je boeken en cursussen kan inkijken. Studenten stellen hun projecten aan je voor en geven je een eerlijk, studentikoos antwoord op je vragen. Ze leiden je rond op de campus. Je kan vrij rondwandelen in de gebouwen en onze voornaamste auditoria en laboratoria bekijken.

Bij studentenvoorzieningen kan je terecht voor info over onze studentenresidenties, studiebeurzen, studentenjobs, resto's, mobiliteit, ... We stellen zelfs enkele studentenkamers voor je open.

Studietrajectbegeleiders geven je info over vrijstellingen, individueel studietraject, studiebegeleiding, verder studeren, ... Ook de vervolgopleidingen en HBO5 staan voor je klaar.

Je merkt het, op de opendeurdag halen we werkelijk alles uit te kast.

Meer info en locaties: https://www.hogent.be/student/leer-ons-kennen/opendeurdag/

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart HoGent Campus Schoonmeersen
Voskenslaan 270
9000 Gent
zaterdag 21 april 2018 van 10:00 tot 18:00