u bent hier

Opening Skatepark Blaarmeersen


Het grootste skatepark van België, aan de Watersportbaan in Gent, opent op zaterdag 18 juli 2020 met tal van demonstraties en een livestream van 14.30 tot 17 uur, te volgen via Facebook. Het skatepark biedt voor elk wat wils, van skaters tot rolschaatsers, BMX'ers en freerunners. Zij zijn deze zomer elke dag welkom, maar reserveren is verplicht. Showcase en initiaties Gentenaars krijgen meteen ... Lees meer »

Het grootste skatepark van België, aan de Watersportbaan in Gent, opent op zaterdag 18 juli 2020 met tal van demonstraties en een livestream van 14.30 tot 17 uur, te volgen via Facebook. Het skatepark biedt voor elk wat wils, van skaters tot rolschaatsers, BMX'ers en freerunners. Zij zijn deze zomer elke dag welkom, maar reserveren is verplicht.

Showcase en initiaties
Gentenaars krijgen meteen de kans om het skatepark uit te testen, want van 12.30 tot 14 uur zijn er initiatielessen in verschillende disciplines, van skateboarden tot BMX'en. Inschrijven is verplicht.

We laten de Gentenaars en de vele Gentse urban sports-organisaties die hieraan hebben meegewerkt als eerste van het park proeven. Er worden initiaties, workshop en demonstraties georganiseerd waar je kan komen kennismaken met de verschillende urban sports disciplines. Bekende skaters, freerunners, bmx’ers, inlineskaters en rolschaatsers geven het beste van zichzelf tijdens een skate-contest en showcase. En we zenden het event ook uit via livestream, zodat je ook thuis al een eerste sneak peek kan meepikken. Omwille van coronamaatregelen zijn de plaatsen om het event bij te wonen ter plaatse beperkt en is vooraf inschrijven verplicht.
Zaterdag 18 juli van 14.30 tot 17 uur Livestream van het showcase programma met gekende urban sporters (skate, freerunning, bmx, rollerskate) met verschillende onderdelen ( oa. beste run, trick request, …)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Skatepark Gent
Zuiderlaan 13
9000 Gent
van 18/07/20 tot 18/07/20
stad.gent/nl/sport/nieuws-evenementen...
stad.gent/nl/sport/nieuws-evenementen...
www.facebook.com/GentSport