u bent hier

OpenLab in de Ingegno Maker Space


Donderdagavond - Maak Avond! OpenLab avond! Niet vrij? Geen probleem, ook zaterdagnamiddag is er openlab. Maximum 12 personen kunnen aanwezig zijn, waarvan max 6 in het lab. We zetten het schuifraam open en een deel van de tafels buiten, 2m uit elkaar, en je kan een opdracht op de toestellen in het lab laten lopen volgens de normale openlab regels + extra ontsmetten na gebruik. Geen grote ... Lees meer »

Donderdagavond - Maak Avond! OpenLab avond!
Niet vrij? Geen probleem, ook zaterdagnamiddag is er openlab.

Maximum 12 personen kunnen aanwezig zijn, waarvan max 6 in het lab. We zetten het schuifraam open en een deel van de tafels buiten, 2m uit elkaar, en je kan een opdracht op de toestellen in het lab laten lopen volgens de normale openlab regels + extra ontsmetten na gebruik. Geen grote laseropdrachten gezien de afzuiging ook buiten is!
Breng je eigen mondmasker, 12+ met mondmasker en verplicht bij betreden lab.

De Maker Space is normaal elke donderdag avond open van 18u00 tot 21u00. Iedereen tussen 6j en 99j gratis welkom.
Je kan gebruik maken van de tools om je eigen projecten te realiseren. De aanwezige vrijwillige begeleider houdt een oogje in het zeil en helpt waar nodig.

Je brengt je eigen verbruiksmateriaal mee, alle machines en tools zijn ter beschikking. De regel bij gebruik toestellen is “First come, first served”. Materialen in het lab kunnen via Ingegno aangekocht worden.

Je moet ons huisreglement ondertekenen als je van de Ingegno Maker Space gebruik wilt maken, je kan dit nalezen op http://decreatievestem.be/voor-jongeren/openlab/

Toon kaart Ingegno Maker Space
Antoon Catriestraat 6
9031 Drongen (Gent)
do 16/07/20 van 18:00 tot 21:00
Ardlab - Ingegno - De Creatieve STEM
gratis
www.facebook.com/events/271164444193234