u bent hier

Openluchtfilm Round Midnight


Zit je graag samen met vrienden of familie? Reserveer jullie tickets in één beweging, binnen dezelfde bubbel. Dexter Gordon schittert als Dale Turner, een aan de drank verslaafde tenorsaxofonist op dool in Parijs. Taverniers warme hommage aan de jazz, geïnspireerd door het leven van Bud Powell en Lester Young. Parijs, 1959. Ooit was de saxofonist Dale Turner, die nu in de Blue Note bar speelt, ... Lees meer »

Zit je graag samen met vrienden of familie? Reserveer jullie tickets in één beweging, binnen dezelfde bubbel.

Dexter Gordon schittert als Dale Turner, een aan de drank verslaafde tenorsaxofonist op dool in Parijs. Taverniers warme hommage aan de jazz, geïnspireerd door het leven van Bud Powell en Lester Young.

Parijs, 1959. Ooit was de saxofonist Dale Turner, die nu in de Blue Note bar speelt, een van de grootsten. Hij woont in een hotel samen met andere zwarte Amerikaanse muzikanten, die hem proberen van de alcohol af te houden, zodat hij elke avond kan optreden. Een jonge kunstenaar, die erg onder de indruk is van zijn muziek, neemt de muzikant onder zijn hoede en zorgt ervoor dat hij weer gaat componeren en opnemen. De saxofonist geeft zelfs de alcohol op, maar of hij dit in New York, zonder zijn Franse vriend, ook kan volhouden?

 

 

 

 

Deuren vanaf 19.30u - kom op tijd zodat we corona-proof jouw zitplaatsen kunnen toewijzen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Parking Honky Tonk Jazzclub en Jazzcentrum Vlaanderen
Leopoldlaan 12A
9200 Dendermonde
maandag 6 juli 2020 van 19:30 tot 00:00
Cultuurcentrum Belgica
€ 5,0
www.ccbelgica.be/nl/programma/openluc...
info@ccbelgica.be
+32 (0)52 20 26 26
www.ccbelgica.be