u bent hier

Paasactie cactussen in terracotta


voor alle cactus en speciale planten liefhebbers van 19 tem 24 april houden we een grote cactussen in terracotta actie! De lente is in het land en de groene ( of minder groene ;-) vingers beginnen te kriebelen... het ideale moment om een cactus in huis te halen? We hebben ongeveer 30 soorten cactussen in de geliefde terracotta potten, alle planten zijn in volle groei, zeer gezond en sterk! Pot ... Lees meer »

voor alle cactus en speciale planten liefhebbers

van 19 tem 24 april houden we een grote cactussen in terracotta actie! De lente is in het land en de groene ( of minder groene ;-) vingers beginnen te kriebelen... het ideale moment om een cactus in huis te halen?
We hebben ongeveer 30 soorten cactussen in de geliefde terracotta potten, alle planten zijn in volle groei, zeer gezond en sterk! Pot diameters verschillen van 7 tot 25 cm en prijzen vanaf 2.5ā‚¬. Bij aankoop van 3 stuks is er ook een korting voorzien! Natuurlijk kan je ook onze exotische, speciale en zeldzame planten komen bekijken in de winkel.
Kom zeker eens kijken of ervaringen uitwisselen, of voor advies nu de groeiperiode begint.
wil je er een dagje van maken combineer een bezoek aan ons dan met een wandeling of fietstocht in en rond de groene zone van FORT III.

groeten,
Pascal
Plantscapes

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Plantscapes
Lucien Hendrickxlei nr 22
2150 Borsbeek
Van vr 19 april 2019 00:00 tot zo 21 april 2019 23:59
pascal@plantscapes.be
0474 589 460
www.plantscapes.be