u bent hier

Padelkamp voor kids vanaf 5j!

4 +

Bal en racketsport


Bij padelschool Chicita kan je terecht voor het aanleren van de snelstgroeiende en hipste sport van het moment en dit op verschillende manieren. De kids kunnen tijdens alle vakanties kinderstages bij ons volgen. De lessen zijn zo opgebouwd dat verschillende onderwerpen aan bod komen en dat er een leuke mix in de oefeningen zit van techniek, tactiek en uitspeelsituaties! Dankzij de ... Lees meer »

Bij padelschool Chicita kan je terecht voor het aanleren van de snelstgroeiende en hipste sport van het moment en dit op verschillende manieren.

De kids kunnen tijdens alle vakanties kinderstages bij ons volgen.

De lessen zijn zo opgebouwd dat verschillende onderwerpen aan bod komen en dat er een leuke mix in de oefeningen zit van techniek, tactiek en uitspeelsituaties!

Dankzij de laagdrempeligheid, de hoge succesfactor, het sociale aspect en de teamspirit is dit een sport waar iedereen veel plezier in gaat ervaren. Ook ideaal dus om met vrienden, collega's of familie te beoefenen!

De lessen zijn steeds op maat, rekening houdend met het niveau en de leeftijd van de lesnemers. Kids kunnen al starten vanaf 5j!

Naast de vaste lessenreeksen (het populairst bij lesnemers) organiseren ze ook korte start-to-padelreeksen & weekstages.

Hun aanbod ziet er als volgt uit:

· Start-to-padel lessen: 6u basics padel (4 x 1,5u)

· Vaste lessenreeksen: start 2e week September (12 weken op afgesproken uur)

· start 2e week Januari

· Volwassenstages: 4 avonden tijdens vakanties (19u-21u)

· Kidskampen: 5 volle weekdagen (9.30u – 15.30u) met opvang

· Teambuildings

· Verjaardagsfeestjes

· Mix & match: elke 2e vrijdag van de maandPadelschool Chicita heeft een professioneel team met betrouwbare en gediplomeerde trainers, bij verdere vragen kun je hen bereiken via mail op: padeltereiken@gmail.com of 0468 47 37 17 (Glenn) of 0472 81 13 42 (Shana)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Padelclub Ter Eiken
Kattenbroek 33
2650 Edegem
Van ma 19 augustus 2019 09:00 tot vr 23 augustus 2019 17:00
Padelschool Chicita
padeltereiken@gmail.com