u bent hier

Project Maakbib

10 +

Wetenschap


Wat ga jij maken? Tijdens deze workshops laten we je proeven van digitale fabricatie en kan je experimenteren met verschillende fablab tools. Ontdek de wondere wereld van de fysica. Leer upcyclen met wetenschap. Laat je creativiteit de vrije loop en waan je een echte uitvinder. Printen, assembleren, experimenteren, lasersnijden, het kan allemaal in het fablab van de Bib. Je wordt in je project ... Lees meer »

Wat ga jij maken?
Tijdens deze workshops laten we je proeven van digitale fabricatie en kan je experimenteren met verschillende fablab tools.
Ontdek de wondere wereld van de fysica. Leer upcyclen met wetenschap. Laat je creativiteit de vrije loop en waan je een echte uitvinder. Printen, assembleren, experimenteren, lasersnijden, het kan allemaal in het fablab van de Bib. Je wordt in je project begeleid door ervaren lesgevers. Welke tools en vaardigheden juist aan bod komen in jouw Bib, blijft een verrassing, maar we garanderen jou een inspirerende workshop!
Project Maakbib is uitgewerkt door De Creatieve Stem, een STEM partnerschap gesteund door Vlaio, in samenwerking met Cultuurtuin Waas.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bibliotheek Zwijndrecht
Binnenplein 1
2070 Zwijndrecht
za 24 oktober 2020 van 09:30 tot 12:30
Cultuurtuin Waas
gratis
bibliotheek@zwijndrecht.be
03/2504940