u bent hier

Schatten in de Nottebohmzaal

Erfgoed


Het hoge plafond, de gietijzeren gaanderij, de bustes van belangrijke humanisten en mecenen, de duizenden oude boekbanden in torenhoge boekenkasten, een globepaar van Blaeu en de krakende houten vloeren maken van de Nottebohmzaal één van de mooiste bibliotheekruimtes van België. Bezoek deze zomer deze prachtige zaal. Elke donderdag en vrijdag kan je aansluiten bij een gegidste rondleiding. Een ... Lees meer »

Het hoge plafond, de gietijzeren gaanderij, de bustes van belangrijke humanisten en mecenen, de duizenden oude boekbanden in torenhoge boekenkasten, een globepaar van Blaeu en de krakende houten vloeren maken van de Nottebohmzaal één van de mooiste bibliotheekruimtes van België.

Bezoek deze zomer deze prachtige zaal. Elke donderdag en vrijdag kan je aansluiten bij een gegidste rondleiding. Een unieke kans, de bibliotheek is normaalgezien enkel in uitzonderlijke gevallen toegankelijk voor het publiek.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience
Hendrik Conscienceplein 4
2000 Antwerpen
Van 9 juli 2020 tot 25 september 2020 (do van 10:00 tot 11:30 van 14:00 tot 15:30, vr van 10:00 tot 11:30 van 14:00 tot 15:30,
Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience
€ 7,5
ttk.antwerpen.be/Exhibitions/Register...
bit.ly/Nottebohmzaal