u bent hier

Sint-Vincentiuswandelroute

Atletiek, wandelen en fietsen


Wandelen kan met je gezin of met jouw gekozen contacten. Hou wel rekening met de geldende coronamaatregelen. Zo is het op het volledige grondgebied van Maarkedal verplicht een mondmasker bij te hebben dat je moet aanzetten wanneer de sociale afstand niet kan gewaarborgd worden. Deze wandeling brengt je van de kerk in Maarke naar het kapelletje 'Vincent', een tot de verbeelding sprekend ... Lees meer »

Wandelen kan met je gezin of met jouw gekozen contacten. Hou wel rekening met de geldende coronamaatregelen. Zo is het op het volledige grondgebied van Maarkedal verplicht een mondmasker bij te hebben dat je moet aanzetten wanneer de sociale afstand niet kan gewaarborgd worden.

Deze wandeling brengt je van de kerk in Maarke naar het kapelletje 'Vincent', een tot de verbeelding sprekend bedevaartsoord, teruggaand tot de twaalfde eeuw. De kapel ligt bovenaan de Kapelleberg, een helling die meermaals beklommen werd tijdens de Ronde van Vlaanderen, net als de Eikenberg die ook op de wandelroute ligt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Dorpsplein Maarke-Kerkem
Maarkeweg zn
9680 Maarkedal
Van wo 24 maart 2021 00:00 tot vr 30 april 2021 23:59
gemeentebestuur Maarkedal
gratis
maarkedal.be/nl/toerisme/wandelen/wan...