u bent hier

Spaanse paarden spektakel


Welkom iedereen op deze 2de Feria van yeguada bosque del diabolo, geinspireerd door het Spaanse paard. Het Spaanse paard is het paard van de edelen en koningen en één van de oudste zoniet het oudste en zuiverste ras. Een jaar geleden werd hier in Outgaarden « yeguada bosque del diabolo » opgericht met de bedoeling het pure spaanse paard te promoten, te fokken en aan het publiek te voor te ... Lees meer »

Welkom iedereen op deze 2de Feria van yeguada bosque del diabolo, geinspireerd door het Spaanse paard. Het Spaanse paard is het paard van de edelen en koningen en één van de oudste zoniet het oudste en zuiverste ras. Een jaar geleden werd hier in Outgaarden « yeguada bosque del diabolo » opgericht met de bedoeling het pure spaanse paard te promoten, te fokken en aan het publiek te voor te stellen. U zal getuige zijn van een prachtig spektakel dat u gebracht wordt met mooie paarden van dit ras.
Verplaats u naar spanje met een hapje en een drankje in de hand, geniet van de brandende zon, de uitgestrekte vlaktes, en het mooi spektakel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Hoogstraat 37
Hoogstraat 37
3321 Outgaarden (Hoegaarden)
zaterdag 3 augustus 2019 van 13:00 tot 19:30
gratis
jan.vanderstukken@gmail.com
0475/763.999