u bent hier

sport: omnisport met combat

3 +

Omnisport en andere


Sportkamp met thema "Omnisport met cambat" tijdens de krokusvakantie. Voor alle kinderen vanaf de 2de kleuterklas tot 6de leerjaar. Activteit gaat door op 26-27-28 februari 2020i in de sporthal van sportcentrum Benny Vansteelant - Industrielaan 2- Torhout Er is iedere dag opvang voorzien van 8 tot 17 uur. Heb je veel energie en hou je van een aanmoediging? Dan is het Combatkamp met omnisport ... Lees meer »

Sportkamp met thema "Omnisport met cambat" tijdens de krokusvakantie. Voor alle kinderen vanaf de 2de kleuterklas tot 6de leerjaar. Activteit gaat door op 26-27-28 februari 2020i in de sporthal van sportcentrum Benny Vansteelant - Industrielaan 2- Torhout Er is iedere dag opvang voorzien van 8 tot 17 uur.

Heb je veel energie en hou je van een aanmoediging? Dan is het Combatkamp met omnisport echt iets voor jou.
Tijdens deze driedaagse sportdagen proef je elke dag van een ander gevechtssport. Zo krijg je initiatie van judo, Tae-kwando en dance battle.
Daarnaast kan je proeven van een sportieve cocktail van allerlei toffe sporten en spelvormen.
De kleuters gaan samen met Movie op ontdekking door het bewegingsparadijs waar rollen, springen, duwen , draaien en slingeren telkens een uitdaging worden;

De lesgevers genoten een specifieke opleiding en bieden de kinderen een prikkelende en uitdagende omgeving met heel wat afwisseling.

Kinderen die van de opvang naar het sportkamp gebracht moeten worden en omgekeerd, kunnen zich inschrijven via toet toet.

Toon kaart Sportcentrum Benny Vansteelant
Industrielaan 2
8820 Torhout
woe 26/02/20 van 09:00 tot 16:00 vrij 28/02/20 van 09:00 tot 16:00
Sportdienst Torhout
€ 40,0
Sign Up
sporthal@torhout.be