u bent hier

Stapvoets wijzer worden

Persoon en relaties


Frederik wandelde van thuis uit via de Pyreneeën naar Santiago de Compostella en verder door naar de Portugese kust. Zoals veel ‘moderne’ pelgrims is hij ongelovig. Waarom dan naar het vrome Compostella stappen? Frederik vertelt over zijn beweegredenen en over de inzichten die hij opdeed. Daarbij laat hij niet na een blik te werpen in zijn eigen ziel. Hij deelt ook zijn ervaringen over de ... Lees meer »

Frederik wandelde van thuis uit via de Pyreneeën naar Santiago de Compostella en verder door naar de Portugese kust. Zoals veel ‘moderne’ pelgrims is hij ongelovig. Waarom dan naar het vrome Compostella stappen? Frederik vertelt over zijn beweegredenen en over de inzichten die hij opdeed. Daarbij laat hij niet na een blik te werpen in zijn eigen ziel. Hij deelt ook zijn ervaringen over de praktisc

Na een topjaar en een burn-out was het voor Frederik tijd om afstand te nemen en te herbronnen. Hij wandelde van thuis uit via de Pyreneeën naar Santiago de Compostella en verder door naar de Portugese kust. Zoals veel ‘moderne’ pelgrims is hij ongelovig. Waarom dan naar het vrome Compostella stappen? Spreekt de van oorsprong heidense weg tot de verbeelding? Frederik vertelt over zijn beweegredenen en over de inzichten die hij opdeed. Daarbij laat hij niet na een blik te werpen in zijn eigen ziel. Hij deelt ook zijn ervaringen over de praktische kant van de zaak. Welke bestemmingen zijn mogelijk? Hoe bereid je je voor en hoe krijg je het allemaal geregeld?  

In samenwerking met Bibliotheek Evergem

Frederik Claeys
Toon kaart Bibliotheek-Evergem
Bibliotheekstraat 12
9940 Evergem
di 10/03/20 van 20:00 tot 22:00
Vormingplus Gent-Eeklo
€ 8,0
Sign Up
info.gent.eeklo@vormingplus.be
09 2242265