u bent hier

Tramfestival De Panne: tentoonstelling WO I en ritjes met historische trams


Op zondag 9 september heeft het 13de Tramfestival plaats in De Panne. Gedurende de ganse dag rijden er diverse historische tramstellen uit. Zo zijn er ritten naar Nieuwpoort, Koksijde en Adinkerke. In de stelplaats van De Panne kan je een bezoek brengen aan de thematentoonstelling rond de herdenking van 100 jaar WO I. De trams maken deel uit van het mobiele erfgoed van de vervoersmaatschappij ... Lees meer »

Op zondag 9 september heeft het 13de Tramfestival plaats in De Panne. Gedurende de ganse dag rijden er diverse historische tramstellen uit. Zo zijn er ritten naar Nieuwpoort, Koksijde en Adinkerke. In de stelplaats van De Panne kan je een bezoek brengen aan de thematentoonstelling rond de herdenking van 100 jaar WO I.
De trams maken deel uit van het mobiele erfgoed van de vervoersmaatschappij De Lijn. Verder zal er eveneens een verkoopsstand zijn van boeken, DVD’s, speelgoedtrams enz.
Praktisch:
- toegang tot de tentoonstelling gratis (open van 9u45 tot 18u.)
- historische tramritten naar Adinkerke, Koksijde, Nieuwpoort-Zonnebloem tussen 10u en 18u volgens een dienstregeling
- diverse prijzen volgens de afstand tussen 3 € en 6 € (tot en met 6 jaar gratis)
Het Tramfestival is een organisatie van TTO-Noordzee in samenwerking met gemeente De Panne, De Lijn West-Vlaanderen en Erfgoedvereniging META.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Oude Tramstelplaats
Loskaai 15
8660 De Panne
zondag 9 september 2018 van 10:00 tot 18:00
TTO-Noordzee vzw.
€ 3,0
www.ttonoordzee.be