u bent hier

Tweedehandsbeurs kinderspullen


Wij geven gezinnen de gelegenheid kinderspullen (kleding tot 16 jaar, buggy, bed, babybadje, kinderpark, kinderstoel, speelgoed, kinderliteratuur, kinderDVD’s, …) die nog in goede staat zijn, van de hand te doen aan andere gezinnen.De verkoper staat zelf in voor de verkoop van zijn/haar artikelen. Hiervoor zijn tafels ter beschikking van 1m60.. Kopers genieten van gratis toegang. Wij geven ... Lees meer »

Wij geven gezinnen de gelegenheid kinderspullen (kleding tot 16 jaar, buggy, bed, babybadje, kinderpark, kinderstoel, speelgoed, kinderliteratuur, kinderDVD’s, …) die nog in goede staat zijn, van de hand te doen aan andere gezinnen.De verkoper staat zelf in voor de verkoop van zijn/haar artikelen. Hiervoor zijn tafels ter beschikking van 1m60.. Kopers genieten van gratis toegang.

Wij geven gezinnen de gelegenheid kinderspullen (kleding tot 16 jaar, buggy, bed, babybadje, kinderpark, kinderstoel, speelgoed, kinderliteratuur, kinderDVD’s, …) die nog in goede staat zijn, van de hand te doen aan andere gezinnen. De verkoper staat zelf in voor de verkoop van zijn/haar artikelen. Hiervoor zijn tafels ter beschikking van 1m60. Kopers genieten van gratis toegang en betalen hun aankopen rechtstreeks aan de verkoper. Standen kunnen opgebouwd worden vanaf 12u30. Bezoekers zijn welkom tussen 14u en 17u. Inschrijven enkel voor standhouders via deze link https://tinyurl.com/tweedehandsbeursvoorjaar

Toon kaart Veerleheem
Smetlededorp 20
9340 Smetlede
zaterdag 6 maart 2021 van 14:00 tot 17:00
Gezinsbond Smetlede
€ 10,0
ineke.hutse@telenet.be
+32498401333
smetlede.gezinsbond.be/
smetlede.gezinsbond.be