u bent hier

tweedehandsbeurs voor baby-artikelen, kinderkeding, speelgoed...


Verkoop van baby-artikelen, kinderkleding, speelgoed, boeken,... Verkopers (max.40) dienen zich vooraf in te schrijven en ontvangen dan info, inventarislijst en etiketten. Ze moeten niet aanwezig zijn tijdens de verkoop, maar in de voormiddag de artikelen inleveren, alles uiteraard in heel goede staat en proper. Deelname is gratis maar van het verkocht bedrag gaat 20% af voor de kosten. Wie ... Lees meer »

Verkoop van baby-artikelen, kinderkleding, speelgoed, boeken,... Verkopers (max.40) dienen zich vooraf in te schrijven en ontvangen dan info, inventarislijst en etiketten. Ze moeten niet aanwezig zijn tijdens de verkoop, maar in de voormiddag de artikelen inleveren, alles uiteraard in heel goede staat en proper. Deelname is gratis maar van het verkocht bedrag gaat 20% af voor de kosten.

Wie wenst deel te nemen als verkoper aan onze semestriële tweedehandsbeurs voor baby- en kinderartikelen? Schrijf je dan heel snel in om je deelname te registreren en de nodige documenten te ontvangen. Verkopen is enkel voor wie in het bezit is van lidkaart 2021 Gezinsbond. Wil je spulletjes aankopen aan voordelige voorwaarden? Kom dan zeker langs en breng gerust ook niet-leden mee. Iedereen is welkom tijdens de verkoop. Om te verkopen dient men in orde te zijn met lidgeld Gezinsbond 2021 en vooraf in te schrijven.

Toon kaart Gemeenschapscentrum De Rinck
Dapperheidsplein 21
1070 Anderlecht
za 13/03/21 van 13:00 tot 16:00
Gezinsbond Anderlecht
gratis
gezinsbond.brussel@scarlet.be
0477 403 365