u bent hier

Ultima Vez

12 +

Moderne dans


Vandekeybus neemt je op de tonen van een soundtrack van Trixie Whitley en Phoenician Drive mee naar een parallel universum, ontdaan van gedefinieerde tijd en ruimte. Oerconflicten domineren, de noodzaak en (on)mogelijkheid van emancipatie spelen op. De fascinatie van Wim Vandekeybus voor de antieke mythen begon reeds met de figuren van Orfeus en Eurydice in ‘Blush’ (2002). Zijn nieuwe creatie ... Lees meer »

Vandekeybus neemt je op de tonen van een soundtrack van Trixie Whitley en Phoenician Drive mee naar een parallel universum, ontdaan van gedefinieerde tijd en ruimte. Oerconflicten domineren, de noodzaak en (on)mogelijkheid van emancipatie spelen op.

De fascinatie van Wim Vandekeybus voor de antieke mythen begon reeds met de figuren van Orfeus en Eurydice in ‘Blush’ (2002). Zijn nieuwe creatie ‘TrapTown’ neemt je mee naar een parallel universum, ontdaan van gedefinieerde tijd en ruimte. Oerconflicten domineren, de noodzaak en (on)mogelijkheid van emancipatie spelen op. Voor deze dansmythologie gaat Vandekeybus aan de slag met schrijver Pieter De Buysser en een legioen Ultima Vez performers. De voorstelling wordt toon bijgezet door een filmische soundtrack van Trixie Whitley en Phoenician Drive die het publiek vervoeren langsheen orakels, weemoed, loutering en euforie.

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
vrij 21/12/18 om 20:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 27,0
themisweb.fr/indivnew/fListeManifs.as...
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/gmuziek80