u bent hier

Van zaadje tot prachtige kruidentuin - Volzet

Milieu en natuur


Een kruidentuin is een prachtig stukje natuur dat aantrekkelijk oogt en waar je in alle seizoenen plezier aan kan beleven. Maar hoe begin je er nu aan en wat heb je allemaal nodig? Tijdens deze online sessie helpt Eva je op weg met een hoop praktische tips. Je komt ook meer te weten over de verzorging die verschillende kruiden nodig hebben van zaadje tot volwassen plant. In samenwerking met CC ... Lees meer »

Een kruidentuin is een prachtig stukje natuur dat aantrekkelijk oogt en waar je in alle seizoenen plezier aan kan beleven. Maar hoe begin je er nu aan en wat heb je allemaal nodig? Tijdens deze online sessie helpt Eva je op weg met een hoop praktische tips. Je komt ook meer te weten over de verzorging die verschillende kruiden nodig hebben van zaadje tot volwassen plant.

In samenwerking met CC De Ploter, Cultuurcentrum De Meent, Cultuurcentrum Den Blank, GC Herne, Dominicanessenklooster, Gemeenschapscentrum De Melkerij, Gemeenschapscentrum De Moelie, Gemeenschapscentrum De Muse, Gemeenschapscentrum de oude pastorie, Gemeentebestuur Roosdaal, Gemeente Hoeilaart, Gemeente Machelen, Gemeente Steenokkerzeel, Westrand - Cultuurcentrum Dilbeek

Begeleiders: Eva Engels

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Van thuis uit
Sint-Niklaasstraat 8
online Online
woensdag 3 maart 2021 van 19:30 tot 21:00
Avansa Halle-Vilvoorde vzw
€ 7,0
info@avansa-hallevilvoorde.be
024545401
avansa-hallevilvoorde.be/r/4733
info@avansa-hallevilvoorde.be
www.avansa-hallevilvoorde.be