u bent hier

ViceVersa - schoenen in Torhout, tegels in Izegem


TENTOONSTELLING VERLENGD TOT 12 SEPTEMBER WEGENS GROOT SUCCES. Het Museum Torhouts Aardewerk en industriële erfgoedsite Eperon d’Or in Izegem slaan de handen in elkaar voor een unieke dubbeltentoonstelling. Er groeide een wisselwerking en expertise en bruiklenen gingen vlot heen en weer. Van Torhout naar Izegem en andersom. Ofwel: ViceVersa! In het Torhoutse kasteel Ravenhof, voormalig ... Lees meer »

TENTOONSTELLING VERLENGD TOT 12 SEPTEMBER WEGENS GROOT SUCCES.

Het Museum Torhouts Aardewerk en industriële erfgoedsite Eperon d’Or in Izegem slaan de handen in elkaar voor een unieke dubbeltentoonstelling. Er groeide een wisselwerking en expertise en bruiklenen gingen vlot heen en weer. Van Torhout naar Izegem en andersom. Ofwel: ViceVersa!

In het Torhoutse kasteel Ravenhof, voormalig woonhuis en fabriekssite van de familie Couppé, ontdek je het verhaal van schoenen “made in Torhout”. In erfgoedsite Eperon d’Or geniet je dan weer van 18de-eeuwse
haardtegeltjes “made in Izegem”. Twee keer anders, twee keer boeiend!

Voor de kinderen van 5 tot 7 jaar is er een toffe opdracht voorzien, alsook voor de kinderen van 8 tot 12 wordt een leuke speurzoektocht voorzien met heel wat kijk- en denkvragen. Plezier gegarandeerd!

De tentoonstelling is gratis te bezichtigen, maar tickets zijn wel verplicht op voorhand aan te schaffen. De link hiervoor kunt u terugvinden bij het rubriekje 'inschrijven'.

Openingsuren: woensdag, zaterdag en zondag van 13.30 u. - 17.30 u. - gesloten op feestdagen
Openingsuren juli en augustus: woensdag tot en met zondag van 13.30 u. - 17.30 u.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Kasteel Ravenhof
Ravenhofstraat 5
8820 Torhout
Van 12 december 2020 tot 12 september 2021 (wo van 13:30 tot 17:30, za van 13:30 tot 17:30, zo van 13:30 tot 17:30)
Lokaal Bestuur Torhout
gratis
webshoptorhout.recreatex.be/Exhibitio...
vrijetijdshuis@torhout.be
050 22 07 70
www.visittorhout.be