u bent hier

Virtuele tour TAL R 'Home Alone'

Meerdere kunstvormen


Tim Van Laere Gallery presenteert met genoegen de eerste solotentoonstelling van Tal R, getiteld Home Alone. De tentoonstelling bevat een nieuwe serie schilderijen, gouaches en tekeningen. Tal R (° Tel Aviv, Israël. Woont en werkt in Kopenhagen) verandert alles in zijn omgeving in kunst. Zijn werken staan ​​bekend om hun gewaagde kleuren en levendige beelden. Tal R werkt met een ... Lees meer »

Tim Van Laere Gallery presenteert met genoegen de eerste solotentoonstelling van Tal R, getiteld Home Alone. De tentoonstelling bevat een nieuwe serie schilderijen, gouaches en tekeningen.

Tal R (° Tel Aviv, Israël. Woont en werkt in Kopenhagen) verandert alles in zijn omgeving in kunst. Zijn werken staan ​​bekend om hun gewaagde kleuren en levendige beelden. Tal R werkt met een verscheidenheid aan technieken en media, waaronder schilderen, tekenen, collage, sculptuur, installatie, print en meubels. Tal R is een scherpe waarnemer, die zowel inspiratie haalt uit de werkelijkheid als uit zijn verbeelding. Zijn werk past binnen de Noord-Europese traditie van Edvard Munch, Asger Jorn, Per Kirkeby en Georg Baselitz. Historische en kunsthistorische referenties zijn er in overvloed: draden van expressionisme, fauvisme en symboliek gaan door, evenals een knipoog naar traditionele Scandinavische kunst, art nouveau, outsiderkunst en kinderschilderijen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Tim Van Laere Gallery
Verlatstraat 23-25
2000 Antwerpen
Van 19 maart 2020 tot 6 juni 2020
Tim Van Laere Gallery
gratis
www.timvanlaeregallery.com/tal-r-exh2...