u bent hier

VOLZET!!! Zwerfvuil opruimactie


Op zaterdag 13 maart ruimen we zwerfvuil in het kader van de actie ASSE PROPER i.s.m. Mooimakers, het Vlaamse initiatief tegen zwerfvuil en sluikstort van OVAM en de gemeente Asse. Met jouw hulp ruimt Natuurpunt Asse het zwerfvuil langs de Edingsesteenweg, Mazier, Hoogpoort, Zetsel én de Kruisborre-ommegang Doe je mee? Bevestig dan voor maandag 7 maart je deelname en vul daartoe dit ... Lees meer »

Op zaterdag 13 maart ruimen we zwerfvuil in het kader van de actie ASSE PROPER i.s.m. Mooimakers, het Vlaamse initiatief tegen zwerfvuil en sluikstort van OVAM en de gemeente Asse.

Met jouw hulp ruimt Natuurpunt Asse het zwerfvuil langs de Edingsesteenweg, Mazier, Hoogpoort, Zetsel én de Kruisborre-ommegang
Doe je mee? Bevestig dan voor maandag 7 maart je deelname en vul daartoe dit inschrijvingsformulier in:
https://docs.google.com/forms/d/1U-HoOQhQwwtfVm2pAFSALFI525UrUffPdRw3c2LcS80/edit?usp=sharing

Plaats van afspraak is de parking van Brasserie de Koekoek, Edingsesteenweg 200 te Asse. We vangen aan om 9 uur en verwachten tegen de middag de klus geklaard te hebben.

Wij zorgen voor de nodige handschoenen, grijpers en vuilzakken zodat u veilig aan de slag kan.
Overeenkomstig de Natuurpunt coronarichtlijnen verdelen we ons in teams van 4 personen en vermijden we nauw contact tussen de teams onderling, dragen we een mondmasker en houden we anderhalve meter afstand. 

Toon kaart parking van Brasserie de Koekoek
Edingsesteenweg 200
1730 Asse
zaterdag 13 maart 2021 van 09:00 tot 12:00
Natuurpunt Asse
Sign Up Sign Up
natuur.asse@gmail.com
www.natuurpunt.be/agenda/zwerfvuil-op...