u bent hier

Vrouwenstemmen! Livestream

Samenleving


Op Internationale Vrouwendag geven we het woord aan journalist en auteur Gaea Schoeters. Wendy Serraris (Huis van de Mens) en Stefaan Segaert (verwoed lezer en overtuigd feminist) gaan met haar in gesprek, dit aan de hand van een aantal van hun favoriete teksten en gedichten van Michelle Obama, Maud Vanhauwaert , Qiu Jin, Diane De Keyzer, Elif Shafak en natuurlijk ook het werk van Gaea zelf. ... Lees meer »

Op Internationale Vrouwendag geven we het woord aan journalist en auteur Gaea Schoeters. Wendy Serraris (Huis van de Mens) en Stefaan Segaert (verwoed lezer en overtuigd feminist) gaan met haar in gesprek, dit aan de hand van een aantal van hun favoriete teksten en gedichten van Michelle Obama, Maud Vanhauwaert , Qiu Jin, Diane De Keyzer, Elif Shafak en natuurlijk ook het werk van Gaea zelf. Kimberly Dhondt maakt de avond compleet met een aantal raak gekozen liederen. Deze avond wordt je volledig gratis en coronaproof aangeboden als livestream.
Kijk je met ons mee? Via deze link kan je vanavond (20u!) gratis deelnemen: https://www.facebook.com/avansawaasendender/live/

In samenwerking met Bibliotheek Sint-Niklaas, Cultuurcafé De Foyer, Dienst Samenleving stad Lokeren, HuisvandeMens

Begeleiders: Gaea Schoeters, Kimberly Dhondt, Stefaan Segaert, Wendy Serraris

Bron: UiTinVlaanderen.be

In uw eigen kot
Thuisinmijnhuisstraat 001
Online via je computer of smartphone
maandag 8 maart 2021 van 20:00 tot 22:00
Avansa Waas-en-Dender
gratis
info@avansa-wd.be
03 775 44 84
avansa-wd.be/r/7439
info@avansa-wd.be
avansa-wd.be