u bent hier

Wandeling Knot De Palitsekoning


Geïnteresseerden kunnen vertrekken tussen 13u en 14u aan de sporthal en krijgen een route en leuke info mee. Het is de bedoeling om de gezinnen met een beetje tussenafstand van elkaar te laten vertrekken. In de Slochtestraat start de eigenlijke wandeling van Knot De Palitsekoning. Het is een avontuurlijke tocht op kindermaat die werd gemaakt door Tijl, Peggy en Lucia als project bij hun ... Lees meer »

Geïnteresseerden kunnen vertrekken tussen 13u en 14u aan de sporthal en krijgen een route en leuke info mee. Het is de bedoeling om de gezinnen met een beetje tussenafstand van elkaar te laten vertrekken. In de Slochtestraat start de eigenlijke wandeling van Knot De Palitsekoning. Het is een avontuurlijke tocht op kindermaat die werd gemaakt door Tijl, Peggy en Lucia als project bij hun opleiding natuurgids georganiseerd door Natuurpunt.(https://www.liedekerke.be/sites/default/files/public/Vrije-tijd/Downloads/Knot%2C%20de%20Palitsekoning%5Bboekje%20Dirk%20%29.pdf).

De tocht eindigt vlakbij "de caming Natuurpunt". Op de camping voorzien we de mogelijkheid om per gezin een bijenhotel te maken. Er is ook plaats om te ravotten en we voorzien dat iedereen tegen een kleine vergoeding (0,5€ chocomelk en 0,5€ spuitwater en 3€ Gageleer) iets kan drinken. 

COVID-maatregelen - inschrijven verplicht via volgende link https://www.natuurpunt.be/afdelingen/natuurpunt-affligem-liedekerke/agenda?filters%5Bwhat%5D=Natuurpunt%20Affligem-Liedekerke

Toon kaart Sporthal Liedekerke
Sportlaan 5
1770 Liedekerke
za 15/08/20 van 13:00 tot 17:00
Natuurpunt Affligem-Liedekerke, Kern Liedekerke
Sign Up Sign Up
klaas_blonde@hotmail.com
0479698201
www.natuurpunt.be/agenda/wandeling-kn...