u bent hier

Wandelroute 'Poppen in de stad'


In februari en maart veroveren de Kiwanis Dolls de stad en de vitrines van de winkeliers. Deze Kdolls zijn een kunstproject dat de Kiwanis Pop ondersteunt. Dit is een katoenen pop die troost biedt en angst wegneemt bij kinderen die in het ziekenhuis opgenomen worden. De Kdolls beelden helpen het project te financieren en zorgen ervoor dat ziekenhuizen de stoffen popjes gratis bekomen. Ronse ... Lees meer »

In februari en maart veroveren de Kiwanis Dolls de stad en de vitrines van de winkeliers.

Deze Kdolls zijn een kunstproject dat de Kiwanis Pop ondersteunt. Dit is een katoenen pop die troost biedt en angst wegneemt bij kinderen die in het ziekenhuis opgenomen worden. De Kdolls beelden helpen het project te financieren en zorgen ervoor dat ziekenhuizen de stoffen popjes gratis bekomen.

Ronse ondersteunt met plezier dit mooie initiatief. 15 reuzepoppen van meer dan 2 m sieren de stad en in de etalages van de winkels zijn 100 kleine poppen te bewonderen.

* Start- en eindpunt van de wandeling: station van Ronse (bij de fontein). Je kan gratis parkeren op de ruime parking van het station (IJzerstraat).
* Afstand: ca. 3,5 km
* Je kan een plannetje downloaden op de website.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Stadscentrum
Stadscentrum
9600 Ronse
CC De Ververij
gratis
www.ronse.be/nl/nieuws/wandelroute-po...