u bent hier

Wandelzoektocht : speuren naar de rechtvaardige rechters - verlengd


Vertrek met je eigen "bubbel", op een moment dat jullie past, en ga op zoek naar de Rechtvaardige Rechters, het verdwenen paneel van het Lam Gods. Stuur je selfies van de tocht door en maak kans op mooie prijzen (zie boekje dat de leden in de bus kregen). Mocht je jouw boekje verloren hebben, of wil je andere bubbels mee op weg zetten, stuur dan een mailtje naar ... Lees meer »

Vertrek met je eigen "bubbel", op een moment dat jullie past, en ga op zoek naar de Rechtvaardige Rechters, het verdwenen paneel van het Lam Gods. Stuur je selfies van de tocht door en maak kans op mooie prijzen (zie boekje dat de leden in de bus kregen). Mocht je jouw boekje verloren hebben, of wil je andere bubbels mee op weg zetten, stuur dan een mailtje naar marc.willems.engelhoek@telenet.be

Neem deel aan een boeiende speurtocht in de Gentse binnenstad. Vertrek met je eigen "bubbel", op een moment dat jullie past, en ga op zoek naar de Rechtvaardige Rechters, het verdwenen paneel van het Lam Gods. Stuur je selfies van de tocht door en maak kans op mooie prijzen (zie boekje dat de leden in de bus kregen). Mocht je jouw boekje verloren hebben, of wil je andere bubbels mee op weg zetten, stuur dan gerust een mailtje naar marc.willems.engelhoek@telenet.be en je krijgt het in je bus. Wie kraakt de code en ontdekt de verrassende plaats waar het paneel verstopt zit ? Vind je je routeboekje niet meer weer ? Via het hoofdmenu "Routeboekje Rechtvaardige Rechters" kan je het eenvoudig downloaden.

Toon kaart Sint-Baafskathedraal
Sint-Baafsplein
9000 Gent
Van 21 januari 2021 tot 31 maart 2021
Gezinsbond Sint-Martens-Leerne
gratis
marc.willems.engelhoek@telenet.be
+32476570734
sintmartensleerne.gezinsbond.be