u bent hier

WINTERWANDELZOEKTOCHT DOOR STABROEK EN PUTTE


In het kader van “STABROEK WINTERT” organiseert de cultuurdienst van Stabroek een wandelzoektocht door Stabroek en Putte. Een ideale manier om je tijdens deze donkere dagen te ontspannen. Houd uiteraard wel rekening met de huidige coronamaatregelen, max. 4 volwassenen en onderling voldoende afstand. De zoektocht bestaat uit 10 zoekvragen, 15 zoekletters en 10 zoekfiguren. De wandelzoektocht ... Lees meer »

In het kader van “STABROEK WINTERT” organiseert de cultuurdienst van Stabroek een wandelzoektocht door Stabroek en Putte. Een ideale manier om je tijdens deze donkere dagen te ontspannen. Houd uiteraard wel rekening met de huidige coronamaatregelen, max. 4 volwassenen en onderling voldoende afstand. De zoektocht bestaat uit 10 zoekvragen, 15 zoekletters en 10 zoekfiguren.

De wandelzoektocht van +/- 12 km loopt van 21 december 2020 tot en met 31 maart 2021. De formulieren kan je vanaf 21/12 op de website van Stabroek vinden, alsook bij bakkerijen Wouters, De Schutter en Fierens in Stabroek en Putte.

De zoektocht start aan de Sint Catharinakerk in Stabroek. Je kan de wandeling ook opsplitsen in +/- 5 km in Stabroek en +/- 7 km in Putte (start Ravenhof).

Aan de hand van de antwoorden en de schiftingsvraag worden er 3 prijzen voorzien voor de beste drie. Kinderen onder de 12 jaar krijgen allemaal een kleine prijs.

Antwoordformulieren mag je in de brievenbus steken van het Administratief Centrum, Dorpsstraat 45 in Stabroek of in de rode brievenbus Oud Broek 6 in Putte. Je kan ze ook mailen naar cultuurdienst@stabroek.be. De oplossingen moeten binnen zijn vóór 1 april 2021.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sint Catharinakerk
Kerkepad 1
2940 Stabroek
Van 23 december 2020 tot 21 maart 2021
Lokaal bestuur Stabroek
gratis
cultuurdienst@stabroek.be
0499/80.89.11