u bent hier

Workshop: maken van zilveren hanger en/of oorbellen met filigraantechniek

18 +

Creativiteit


Maak jouw eigen zilveren hanger en/of oorbellen met filigraantechniek. Je hoeft niet super creatief te zijn, ik help je stap voor stap. De basis is een vorm in kurkklei. Met een spuittechniek gaan we krulletjes en lijnen maken op de vorm. Na het afbakken ga jij naar huis met jouw zelfgemaakte juwelen! Is inbegrepen in de prijs: 10 gram zilverklei in spuitvorm. Niet inbegrepen: zirkonia, parel, ... Lees meer »

Maak jouw eigen zilveren hanger en/of oorbellen met filigraantechniek. Je hoeft niet super creatief te zijn, ik help je stap voor stap. De basis is een vorm in kurkklei. Met een spuittechniek gaan we krulletjes en lijnen maken op de vorm. Na het afbakken ga jij naar huis met jouw zelfgemaakte juwelen!
Is inbegrepen in de prijs: 10 gram zilverklei in spuitvorm. Niet inbegrepen: zirkonia, parel, edelsteen, oorhangers of ketting.
Een kopje koffie of thee met versnapering zal voor je klaar staan.

Past deze datum je niet maar je wil met een paar vriendinnen een leuke creatieve avond of zaterdagnamiddag? Vanaf 4 personen kan je zelf een datum voorstellen. Twijfel niet om mij te contacteren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Juwelen Signatuur
Guchtstraat 78 bus 1
9340 Lede
donderdag 12 juli 2018 van 19:00 tot 22:30
Juwelen Signatuur
€ 79,0
info@juwelen-signatuur.be
0498/48 31 21
www.juwelen-signatuur.be