u bent hier

Workshop: Vuur maken (14+)

14 +

Outdoor en adventure


Van de eerste vonk via de tondel naar het aanmaakhout, om uiteindelijk te belanden bij het eindeloos staren naar je zelf aangestoken vuur. Deze workshop is de basis om vuur te leren maken met menselijke materialen. We halen alle materialen en technieken uit onze rugzak om vuur te maken. Van gewone lucifers, naar echte survival en bushcraft tools zoals een magnesium stick (firesteel). En we ... Lees meer »

Van de eerste vonk via de tondel naar het aanmaakhout, om uiteindelijk te belanden bij het eindeloos staren naar je zelf aangestoken vuur.
Deze workshop is de basis om vuur te leren maken met menselijke materialen. We halen alle materialen en technieken uit onze rugzak om vuur te maken. Van gewone lucifers, naar echte survival en bushcraft tools zoals een magnesium stick (firesteel). En we gaan nog een stapje verder, want er zit meer vuur in je rugzak dan je denkt!

We besteden tijdens deze workshop veel aandacht aan de moeilijkste stap om zelf vuur te kunnen maken. De opbouw van het vuur. Eens dit gelukt is gaan we gezellig verder met ons vuurtje een hoe we deze optimaal kunnen laten branden in alle veiligheid. Via de nodige begeleiding en verschillende tips & trics zorgen we er voor dat je in de toekomst altijd en overal je eigen vuurtje aan de praat krijgt.

! Tijdens deze workshop gaan we niet in op technieken om vuur te maken met natuurlijke materialen zoals vuurboog, vuurzaag,… Deze materie is voor de workshop “vuur uit de natuur”.

Kan je niet wachten om deel te nemen? Schrijf je dan vlug in via het inschrijvingsformulier op www.baseampadventures.be

De kostprijs bedraagt € 30.
Deze prijs omvat: De nodige begeleiding, huur materiaal en accommodatie,1 drankje, doorlopend beschikbaar drinkwater, thee & koffie en 21% btw.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar bca@basecampvzw.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Studio Campo
Asbeekstraat 12
1730 Asse
zaterdag 19 september 2020 van 14:00 tot 17:00
Basecamp vzw
€ 30,0
www.basecampadventures.be