u bent hier

Yoga voor jonge kinderen

1 +


Kleuteryoga leert de kleuter de kunst van het ontspannen, het ontdekken van het lichaam en de bewegingsmogelijkheden. De kleuters leren het bewustzijn van hun lichaam te onderhouden en te ontwikkelen. En dit alles onder begeleiding van juf Lut en juf Mireille. Kom je eenmalig eens genieten van een uurtje relaxen? Doe makkelijke kledij aan, matjes zijn ter plaatse beschikbaar. Om zoveel ... Lees meer »

Kleuteryoga leert de kleuter de kunst van het ontspannen, het ontdekken van het lichaam en de bewegingsmogelijkheden. De kleuters leren het bewustzijn van hun lichaam te onderhouden en te ontwikkelen. En dit alles onder begeleiding van juf Lut en juf Mireille.

Kom je eenmalig eens genieten van een uurtje relaxen? Doe makkelijke kledij aan, matjes zijn ter plaatse beschikbaar. Om zoveel mogelijk kinderen de kans te geven, kunnen ouders hier helaas niet aan deelnemen. Opgelet: deze activiteit is enkel bedoeld voor kinderen tot en met het derde leerjaar. Inschrijven via http://lochristi.gezinsbond.be

Toon kaart Fazantenhof
Bosdreef 5
9080 Lochristi
za 28/03/20 van 10:30 tot 11:30
Gezinsbond Lochristi
€ 5,0
mireille.vanderstraeten@skynet.be
0477 58 64 71
lochristi.gezinsbond.be