u bent hier

Zalig zomers zwemmen

Zwemmen en watersport


De LAGO zwembaden openen terug zodat jullie deze zomervakantie kunnen genieten van een dagje waterplezier dichtbij huis. En als wij openen kunnen wij iedereen geruststellen dat dit in alle veiligheid kan. Coronavirussen kunnen niet doorgegeven worden in chloorwater: het doodt immers alle virussen en bacteri├źn. De kades en de baden worden, ook nu al, dagelijks gepoetst en gedesinfecteerd. Een ... Lees meer »

De LAGO zwembaden openen terug zodat jullie deze zomervakantie kunnen genieten van een dagje waterplezier dichtbij huis. En als wij openen kunnen wij iedereen geruststellen dat dit in alle veiligheid kan. Coronavirussen kunnen niet doorgegeven worden in chloorwater: het doodt immers alle virussen en bacteri├źn. De kades en de baden worden, ook nu al, dagelijks gepoetst en gedesinfecteerd. Een zwembadbezoek is dan ook een veilige uitstap.

Wij zetten maximaal in op hygi├źne, we hebben een Covid co├Ârdinator aangesteld per centrum, we hebben voorzorgsmaatregelen getroffen om jou en ons personeel te beschermen. Onze redders hebben hun bijscholing met de nieuwe reanimatie richtlijnen gevolgd. Daarnaast zijn we gestart met een webshop voor alle LAGO baden: je kan binnenkort heel simpel en snel jouw zwemuitje reserveren. We gaan voor een lagere bezetting in de baden, zodat iedereen in alle rust en veiligheid en met inachtneming van social distancing kan genieten van een vakantiemoment bij LAGO. Vorige zomer verwelkomden we maar liefst 600.000 bezoekers bij LAGO, het aantal bezoekers zal deze zomer heel wat lager liggen, maar nu meer dan ooit gaan we ervoor om elke bezoeker een vlekkeloze service en plezierige ervaring te schenken!

Openingsuren: check www.kortrijk.be/zwemmen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Zwembaden Kortrijk
-
8500 Kortrijk
Van 2 juli 2020 tot 31 augustus 2020
Lago Kortrijk Weide
056441155
www.kortrijk.be/zwemmen