u bent hier

Zolang hij niet zichzelve kent

Klassieke muziek


Bij het begin van het verhaal over de passie en de dood van Narcissus, zoals het in Metamorfosen door Ovidius is opgeschreven, vraagt de schone nymf Liriope aan de blinde ziener Tiresias of haar kind Narcissus lang leven zal en een rijpe ouderdom bereiken… De ziener antwoordt: ‘Zolang hij niet zichzelve kent.’ Koenraad Tinel tekent levend en wel het verhaal van Narcissus. De tekeningen ... Lees meer »

Bij het begin van het verhaal over de passie en de dood van Narcissus, zoals het in Metamorfosen door Ovidius is opgeschreven, vraagt de schone nymf Liriope aan de blinde ziener Tiresias of haar kind Narcissus lang leven zal en een rijpe ouderdom bereiken…

De ziener antwoordt: ‘Zolang hij niet zichzelve kent.’

Koenraad Tinel tekent levend en wel het verhaal van Narcissus. De tekeningen ontstaan - geprojecteerd op een groot scherm - voor de ogen van het publiek, begeleid en gekaderd door de nieuwe muziek die Frederik Neyrinck componeerde bij deze voorstelling, uitgevoerd door SPECTRA. Josse De Pauw vertelt het verhaal van Narcissus op het ritme van Tinels penseel en gedragen door de muziek.

LOD muziektheater, Josse De Pauw, Koenraad Tinel & Frederik Neyrinck
Toon kaart Concertgebouw
't Zand 34
8000 Brugge
vrij 27/04/18 om 20:00
Concertgebouw
Bestel tickets
info@concertgebouw.be