u bent hier

Zomerdriedaagse Gezinsbond Nijlen 2021

1 +


Gezinsbond Nijlen trekt weer op zomerdriedaagse, deze keer naar de Ardennen, naar het dorpje Wiesme! We gaan er een geweldig mini-kamp van maken! Verwacht je aan bosspelen, een avondspel, kampvuur, spel en sport, crea, lekkere maaltijden en voldoende drankjes, een mini-party, en nog veel meer! Niet te missen dus! Erkend door Afya vzw en geschikt voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. We rijden met ... Lees meer »

Gezinsbond Nijlen trekt weer op zomerdriedaagse, deze keer naar de Ardennen, naar het dorpje Wiesme! We gaan er een geweldig mini-kamp van maken! Verwacht je aan bosspelen, een avondspel, kampvuur, spel en sport, crea, lekkere maaltijden en voldoende drankjes, een mini-party, en nog veel meer! Niet te missen dus! Erkend door Afya vzw en geschikt voor kinderen van 6 t/m 13 jaar.

We rijden met de bus en vertrekken op het August Hermansplein op zondagnamiddag. Op woensdag komen we terug naar Nijlen met een bus. De zomerdriedaagse wordt begeleid door een ervaren animatorenteam en gecoördineerd door Gunther Melis van Gezinsbond Nijlen. Inschrijven via gezinsbondnijlen@gmail.com: stuur een mailtje en je krijgt de nodige info bezorgd om je inschrijving en betaling in orde te brengen.

vertrek op het August Hermansplein
August Hermansplein
2560 Nijlen
van 15/08/21 tot 18/08/21
Gezinsbond Nijlen
€ 99,0
gezinsbondnijlen@gmail.com
0496 99 25 45
nijlen.gezinsbond.be