u bent hier

Zomerkamp tennis/survival 20Z205 (°2007 – 2010)

10 +

Omnisport en andere


Dit tenniskamp is een echte challenge, met tornooien, tennisvoetbal en tal van andere spelvormen. Je komt in een groep van je eigen niveau terecht. Heb je naast ballen slaan zin in een echt stoer kamp? Grijp hier je kans! Bouw zelf je vlot om het water op te gaan, vind je weg terug tijdens een oriëntatieloop of lig in een hinderlaag voor het andere team tijdens ons spannende bosspel. Maar ook ... Lees meer »

Dit tenniskamp is een echte challenge, met tornooien, tennisvoetbal en tal van andere spelvormen. Je komt in een groep van je eigen niveau terecht. Heb je naast ballen slaan zin in een echt stoer kamp? Grijp hier je kans! Bouw zelf je vlot om het water op te gaan, vind je weg terug tijdens een oriëntatieloop of lig in een hinderlaag voor het andere team tijdens ons spannende bosspel. Maar ook boulderen en boogschieten kun je uitproberen tijdens deze uitdagende week. Hoe tof is dat?

Is je kind nog geen klant bij de Sportdienst, dan moet je het eerst registreren. Dat kan via de website, telefonisch of via mail. Op de hoogte blijven van het sportaanbod en Gentse sportnieuwtjes? Schrijf je in op onze digitale nieuwsbrief via www.stad.gent/sport.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Blaarmeersen
Strandlaan 24
9000 Gent
Van 6 juli 2020 tot 10 juli 2020
Sportdienst Gent
€ 140,0
sportdienst@stad.gent
09 266 80 00
stad.gent/sport2/sportkampen
stad.gent/nl/sport/sportkampen/inschr...
stad.gent/sport2/sportkampen/20z205