u bent hier

Zomerspeelplein

6 +


Tijdens de zomer geven wij kinderen de kans om zich helemaal uit te leven via allerlei themagebonden spelletjes en avontuurlijke spelimpulsen. Kinderen vanaf geboortejaar 2016 tot en met 2005 zijn welkom op ons speelplein! Dit zijn kinderen die het afgelopen schooljaar in de eerste kleuterklas zaten tot en met leerlingen die in het derde middelbaar zaten. Kinderen uit het peuterklasje moeten ... Lees meer »

Tijdens de zomer geven wij kinderen de kans om zich helemaal uit te leven via allerlei themagebonden spelletjes en avontuurlijke spelimpulsen.

Kinderen vanaf geboortejaar 2016 tot en met 2005 zijn welkom op ons speelplein! Dit zijn kinderen die het afgelopen schooljaar in de eerste kleuterklas zaten tot en met leerlingen die in het derde middelbaar zaten. Kinderen uit het peuterklasje moeten nog een jaartje wachten.

Inschrijven hoeft niet op voorhand en kan op de dag zelf. Wil je alle gegevens van je kind toch al op voorhand in orde maken? Dit kan op onze opendeurdag op 1 juli! De inschrijvingsfiche kan je vinden onder de volgende link:http://www.speelplein-galbergen.be/files/Inschrijvingsfiche.pdf . Deze kan je ingevuld meebrengen naar de opendeurdag of je eerste speelpleindag.

Speelplein Galbergen
Don Boscostraat 35
2400 Mol
Van 7 juli 2020 tot 21 augustus 2020(ma di wo do vr za zo
Speelplein Galbergen
€ 5,0
speelpleingalbergen@hotmail.com
+32497385298