u bent hier

20 jaar Natuurpunt - Pokémon GO voor natuurliefhebbers: workshop van start gaan met ObsIdentify

1 +


Welke plant is dat? Hoe heet die kever? Stel je je altijd deze vragen als je ergens in de natuur een plant of dier tegenkomt, maar heb je rugzak vol zakgidsen bij? Vanaf nu kan je gemakkelijk dieren en planten op naam brengen met een app op je smartphone: ObsIdentify! Ook wel omschreven als Pokémon GO voor natuurliefhebbers daagt de app je uit om de natuur in te trekken en op onderzoek te ... Lees meer »

Welke plant is dat? Hoe heet die kever? Stel je je altijd deze vragen als je ergens in de natuur een plant of dier tegenkomt, maar heb je rugzak vol zakgidsen bij?

Vanaf nu kan je gemakkelijk dieren en planten op naam brengen met een app op je smartphone: ObsIdentify! Ook wel omschreven als Pokémon GO voor natuurliefhebbers daagt de app je uit om de natuur in te trekken en op onderzoek te gaan. Met meer dan 23.000 soorten die via fotoherkenning kunnen ontdekt worden is dit het ideale gereedschap voor de natuurspeurder.

Nieuwsgierig hoe dit werkt? Schrijf je dan in voor onze workshop en kom alles te weten over deze nieuwe app. Na een korte uitleg over de installatie en de app trekken we de natuur in om zelf op onderzoek te gaan. Afspraak aan de feestcontainer van Natuurpunt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Natuurgebied Doolbos
Eikendreef
3530 Houthalen-Helchteren
zaterdag 19 juni 2021 van 13:00 tot 14:00
Natuurpunt Houthalen-Helchteren
Wittersjohan@scarlet.be
+32474979110
www.natuurpunt.be/agenda/20-jaar-natu...