u bent hier

Ballet voor kinderen 6 +

6 +

Ballet en klassieke dans


de lessen beginnen met een barre, gevolgd door een stretch en eindigend met oefeningen au milieu, waarin basispasjes worden aangeleerd. Bij kinderen is het erg belangrijk om hen de verschillende posities van de voeten en armen te leren in combinatie met de juiste houding van het lichaam. Controle over het lichaam en arm-been coördinatie is cruciaal om in de toekomst volledige dansjes aan te ... Lees meer »

de lessen beginnen met een barre, gevolgd door een stretch en eindigend met oefeningen au milieu, waarin basispasjes worden aangeleerd.
Bij kinderen is het erg belangrijk om hen de verschillende posities van de voeten en armen te leren in combinatie met de juiste houding van het lichaam. Controle over het lichaam en arm-been coördinatie is cruciaal om in de toekomst volledige dansjes aan te leren. Gedurende de 10 weken van de lessenreeks zullen de oefeningen aan de barre elke week voortbouwen op elkaar, per reeks zal de focus op iets nieuws gelegd worden waardoor er op het einde van de weken een duidelijke vooruitgang is geboekt. Op het einde van de 10 weken zal er na een korte opwarming een korte choreografie aangeleerd worden waarbij wat men gedurende de reeks geleerd heeft zal toegepast worden in een dansje op mooie balletmuziek.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Etage Tropical
Port-Arthurlaan 33
9000 Gent
Van 23 maart 2021 tot 18 mei 2021
Etage Tropical
€ 59,0
www.etagetropical.be
info@etagetropical.be