u bent hier

Belle Epoque Schatten: kindertijd in de belle époque


Ook in 2020 zet het Belle Epoque Centrum belle-époqueschatten in de kijker. Van 1 november tot en met de paasvakantie 2021 loopt de tijdelijke tentoonstelling over kindertijd in de belle époque. Kinderen vandaag gaan naar school, gamen, kijken televisie,… maar hoe beleefden kinderen anno 1900 hun tijd, wat waren hun favoriete spelletjes, met welk speelgoed speelden ze, hoe zag de kindermode er ... Lees meer »

Ook in 2020 zet het Belle Epoque Centrum belle-époqueschatten in de kijker. Van 1 november tot en met de paasvakantie 2021 loopt de tijdelijke tentoonstelling over kindertijd in de belle époque.

Kinderen vandaag gaan naar school, gamen, kijken televisie,… maar hoe beleefden kinderen anno 1900 hun tijd, wat waren hun favoriete spelletjes, met welk speelgoed speelden ze, hoe zag de kindermode er toen uit,… ontdek dat en nog zoveel meer in deze boeiende expo.

De tentoonstelling is te bezoeken van dinsdag tot en met zondag (maandag gesloten!) van 14 tot 17 uur. Op voorhand reserveren is verplicht!

In samenwerking met Huis Van Alijn Gent, Eperon D’Or Izegem, Vives Spellenarchief, gemeente De Haan en privéverzamelaars

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Belle Epoque Centrum
Elisabethstraat 24
8370 Blankenberge
Belle Epoque Centrum
www.belleepoquecentrum.be/tickets
belle.epoque@blankenberge.be
050 636 640
www.belleepoquecentrum.be