u bent hier

Boekje bezoekje met Jits Van Belle (in Massemen)

4 +


De voorleeshoek van de bib blijft nog even dicht. Gelukkig kan voorlezen overal. We sturen actrice Jits Van Belle eropuit met een bakfiets vol boekjes om bij enkele gezinnen voor te lezen. Hoe werkt het? Je boekt je bezoekje, de bib tekent het fietsparcours uit en op het afgesproken uur leest Jits bij je thuis aan de voordeur een kwartiertje voor. Jits Van Belle rijdt op vrijdag 21 mei met de ... Lees meer »

De voorleeshoek van de bib blijft nog even dicht. Gelukkig kan voorlezen overal. We sturen actrice Jits Van Belle eropuit met een bakfiets vol boekjes om bij enkele gezinnen voor te lezen. Hoe werkt het? Je boekt je bezoekje, de bib tekent het fietsparcours uit en op het afgesproken uur leest Jits bij je thuis aan de voordeur een kwartiertje voor.

Jits Van Belle rijdt op vrijdag 21 mei met de bakfiets en verhalen rond in Massemen tussen 16 en 19 uur. Het voorleesbezoek is gratis en richt zich tot gezinnen met kinderen tussen 4 en 8 jaar.

Hoe schrijf je in?
Boek je bezoekje ten laatste op dinsdag 18 mei via de website van de bib: https://wetteren.bibliotheek.be/formulier/boekje-bezoekje-.
De bib geeft een seintje of we bij jou langskomen en wanneer je ons mag verwachten. Het aantal boekbezoekjes is beperkt. Reserveer dus snel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Op locatie in Massemen
Diverse plaatsen
9230 Wetteren
vrijdag 21 mei 2021 van 16:00 tot 19:00
Openbare Bibliotheek Wetteren
gratis
wetteren.bibliotheek.be/formulier/boe...
bibliotheek@wetteren.be
09 369 26 78