u bent hier

Boekje bezoekje met Simon D'Huyvetter (in Westrem)

4 +


De voorleeshoek van de bib blijft nog even dicht. Gelukkig kan voorlezen overal. We sturen acteur Simon D'Huyvetter eropuit met een bakfiets vol boekjes om bij enkele gezinnen voor te lezen. Hoe werkt het? Je boekt je bezoekje, de bib tekent het fietsparcours uit en op het afgesproken uur leest Simon bij je thuis aan de voordeur een kwartiertje voor. Simon D'Huyvetter rijdt op vrijdag 18 juni ... Lees meer »

De voorleeshoek van de bib blijft nog even dicht. Gelukkig kan voorlezen overal. We sturen acteur Simon D'Huyvetter eropuit met een bakfiets vol boekjes om bij enkele gezinnen voor te lezen. Hoe werkt het? Je boekt je bezoekje, de bib tekent het fietsparcours uit en op het afgesproken uur leest Simon bij je thuis aan de voordeur een kwartiertje voor.

Simon D'Huyvetter rijdt op vrijdag 18 juni met de bakfiets en verhalen rond in Westrem tussen 16 en 19 uur. Het voorleesbezoek is gratis en richt zich tot gezinnen met kinderen tussen 4 en 8 jaar.

Hoe schrijf je in?
Boek je bezoekje ten laatste op dinsdag 15 juni via de website van de bib: https://wetteren.bibliotheek.be/formulier/boekje-bezoekje-18-06-2021-.
De bib geeft een seintje of we bij jou langskomen en wanneer je ons mag verwachten. Het aantal boekbezoekjes is beperkt. Reserveer dus snel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Op locatie in Massemen
Diverse plaatsen
9230 Wetteren
vrijdag 18 juni 2021 van 16:00 tot 19:00
Openbare Bibliotheek Wetteren
gratis
wetteren.bibliotheek.be/formulier/boe...
bibliotheek@wetteren.be
09 369 26 78