u bent hier

Boekstartweek voor kinderen van 0 tot 3 jaar in de bib


Van 17 tot en met 22 mei vieren we Boekstartweek. Die week heten we de ouders met kinderen van 0 tot 3 jaar extra welkom in de bibliotheek. Want jawel, ook baby’s en peuters kunnen heerlijk genieten van boeken. En jong geleerd… Door jonge kinderen vroeg te laten kennismaken met boeken, gaat er een wereld van verbeelding én nieuwe woorden voor hen open. We toveren de bib om in een baby- en ... Lees meer »

Van 17 tot en met 22 mei vieren we Boekstartweek. Die week heten we de ouders met kinderen van 0 tot 3 jaar extra welkom in de bibliotheek. Want jawel, ook baby’s en peuters kunnen heerlijk genieten van boeken. En jong geleerd…
Door jonge kinderen vroeg te laten kennismaken met boeken, gaat er een wereld van verbeelding én nieuwe woorden voor hen open.
We toveren de bib om in een baby- en peuterparadijs en nemen hen mee in de wereld van Rupsje Nooitgenoeg. Tijdens deze wonderlijke dagen kunnen de allerkleinsten verschillende opdrachtjes doen die voor een rups heel dagelijkse taken zijn. Als een rupsje kruipen we langs een parcours en kijken we door de ogen van onze goeie "vriend Rupsje Nooitgenoeg". Samen leren we enkele soorten fruit met hun eigen vorm en kleur, want rupsjes kunnen erg hongerig zijn! Maar een rupsenleven alleen is ook maar verdrietig. Help je Rupsje Nooitgenoeg met het vinden van zijn knuffelvriendjes? Waar is Dikkie Dik toch gebleven? En kan jij ook Rikki vinden? De kleinere rupsenvriendjes hebben ook wat hulp nodig. Help jij Rupsje Nooitgenoeg om de andere rupsjes uit het water te halen?
Alle kinderen onder de 3 jaar die lid zijn of worden krijgen die week een geschenkje.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bib Beernem
C. Marichalstraat 1
8730 Beernem
Van ma 17 mei 2021 00:00 tot za 22 mei 2021 23:59
Bibliotheek Beernem
gratis
www.beernem.be/bibliotheek