u bent hier

Bubbelfietsen paasvakantie

Atletiek, wandelen en fietsen


Zin om tijdens de paasvakantie een fietstochtje te maken met de kinderen ? Niet te lang en niet te kort? Dan is deze fietstocht iets voor jullie! Kindvriendelijke fietstocht Gezinsbond. Afstand: ongeveer 9 km Start Sporthal Ommeganglaan. Het terrein verlaten tussen de voetbalvelden richting Keibergkerkweg, daar rechts Keibergkerkweg. Ter hoogte van “fietsen Geert” links Keibergkerkweg, dan ... Lees meer »

Zin om tijdens de paasvakantie een fietstochtje te maken met de kinderen ? Niet te lang en niet te kort? Dan is deze fietstocht iets voor jullie!

Kindvriendelijke fietstocht Gezinsbond. Afstand: ongeveer 9 km Start Sporthal Ommeganglaan. Het terrein verlaten tussen de voetbalvelden richting Keibergkerkweg, daar rechts Keibergkerkweg. Ter hoogte van “fietsen Geert” links Keibergkerkweg, dan links Keiberg en na 100 m r Soleghemwe. Aan het einde rechts Speckaertstraat, dan links Hendrikstraat. Aan het einde rechts betonnen veldweg naar dorelaarkapel, op T kruising links betonnen veldweg. Aan het einde links Sasstraat. Aan het einde Steenstraat oversteken en rechtdoor leedshouwken. Aan het einde links bosstraat, nadien rechts Eikelstraat. Aan het einde rechts Lindestraat, dan links Beukenlaan. Aan het einde tegelpad rechtdoor dan links Koekoekstraat. Aan het einde links Bremenhulweg, dan rechts schuinlopend fietspad naar Spoorstraat. Einde fietspad rechts Spoorstraat. Aan het einde Poortendriesstraat oversteken en rechtdoor De Kerckhovelaan. Aan het einde links Stokstraat, dan rechtdoor Kerkevijverstraat en deze volgen tot de parking van “de bron”. Hier links parking “de bron”. Aan het einde rechts Kasteeldreef en onmiddellijk links Pastorijstraat. Aan het einde de Nieuwstraat oversteken en rechtdoor Katstraat. Aan het einde rechts Ommeganglaan, na 50 m links Keibergkerkweg en terug naar de sporthal via het paadje rechts.

Toon kaart Off-line
Lede
9340 Lede
Van 3 april 2021 tot 18 april 2021
Gezinsbond Lede
gratis
triestaim@gmail.com
053825340
lede.gezinsbond.be