u bent hier

Buitenspeeldag 2021

6 +


Ook in deze nog steeds rare tijden willen we buiten spelen in de kijker zetten! Trek er op uit naar het speelpleintje, de speelstraat, het speelbos… in jouw buurt en geniet van het lentezonnetje. Doe dit uiteraard altijd met respect voor de geldende coronamaatregelen, voor jouw eigen veiligheid en die van anderen! SPEELKAART Speelterreintjes, speelgroene buurtplekken, sportveldjes, ... Lees meer »

Ook in deze nog steeds rare tijden willen we buiten spelen in de kijker zetten! Trek er op uit naar het speelpleintje, de speelstraat, het speelbos… in jouw buurt en geniet van het lentezonnetje. Doe dit uiteraard altijd met respect voor de geldende coronamaatregelen, voor jouw eigen veiligheid en die van anderen!

SPEELKAART
Speelterreintjes, speelgroene buurtplekken, sportveldjes, speelbossen, … Er zijn heel wat speelplekjes in Peer. Je vindt ze allemaal terug op onze Peerse speelkaart via www.peer.be/speelkaart.

WIN WIN WIN
De eerste 20 mensen die een mailtje sturen, winnen een Buitenspeeldag-goodiebag! Wees er dus snel bij en mail naar info@jcdebak.be.

ZOMERSPORTKAMPJES
Vanaf maandag 19 april kan je inschrijven voor de zomersportkampjes. Bekijk het aanbod via www.peer.be/sport-voor-jongeren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart verschillende locaties in Peer
zuidervest 2A
3990 Peer
woensdag 21 april 2021 van 14:00 tot 17:00
Jeugddienst Peer
gratis