u bent hier

Buitenspeeldag: Een zoektocht door de wijk

3 +


Met de komst van de lente is het opnieuw tijd voor de jaarlijkse buitenspeeldag. Op woensdag 21 april 2021 gaan alle kindertelevisiezenders op zwart, dus buiten spelen en sporten is de boodschap! In Oostende is er die dag opnieuw wat te beleven want in verschillende wijken kan je op zoektocht met gans je gezin of bubbel! Tussen 13.30 uur en 14.30 uur kan je je zoektocht starten aan één van de ... Lees meer »

Met de komst van de lente is het opnieuw tijd voor de jaarlijkse buitenspeeldag. Op woensdag 21 april 2021 gaan alle kindertelevisiezenders op zwart, dus buiten spelen en sporten is de boodschap!

In Oostende is er die dag opnieuw wat te beleven want in verschillende wijken kan je op zoektocht met gans je gezin of bubbel!
Tussen 13.30 uur en 14.30 uur kan je je zoektocht starten aan één van de vertrekpunten (OC De Ballon, OC Schapereye, OC De Boeie, OC Oud Hospitaal, OC ’t Viooltje, OC De Blomme, OC De 3 Gapers en OC ’t Kasteeltje).
Het is belangrijk om te beginnen aan een ontmoetingscentra want daar krijg je een bundel vol leuke en actieve opdrachtjes.
(Vergeet ook zeker je UiTPAS niet! Die dag kan je een extra puntje sparen bij de OC's.)

Tijdens de zoektocht van ongeveer 3 tot 4 kilometer, maak je kennis met Lily de libelle en Kamal de kever. Deze twee vrolijke vrienden nemen jou en je gezin mee langs alle leuke plekjes in de buurt. Onderweg speel je met hen heel wat leuke spelletjes en ga je op zoek naar de oplossing van het raadsel. Trek je leukste speeloutfit al maar aan, dan ben je volledig klaar om mee op avontuur te gaan!

Opgelet! Alle kinderen moeten vergezeld worden door een volwassene.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Oostende
Verschillende wijken in Oostende
8400 Oostende
woensdag 21 april 2021 van 13:30 tot 17:00
Dienst Jeugd Oostende
gratis
jeugd@oostende.be
059258999