u bent hier

Celtic Gold - An Irish Christmas

Folk en wereldmuziek


Deze voorstelling werd verplaatst naar aanleiding van de recentste risico-inschatting van de verdere verspreiding van het coronavirus. Reeds aangekochte tickets blijven geldig. Als er één plaats op de wereld is waar Kerstmis tot de verbeelding spreekt, dan is het Ierland. Het land van fantastische verhalen, betoverende leprichauns, groene mistletoes en tradities van energieke zang en dans.   ... Lees meer »

Deze voorstelling werd verplaatst naar aanleiding van de recentste risico-inschatting van de verdere verspreiding van het coronavirus. Reeds aangekochte tickets blijven geldig.
Als er één plaats op de wereld is waar Kerstmis tot de verbeelding spreekt, dan is het Ierland. Het land van fantastische verhalen, betoverende leprichauns, groene mistletoes en tradities van energieke zang en dans.
 
An Irish Christmas wisselt bekende Ierse traditionals zoals Danny Boy en Carrickfergus af met instrumentale nummers op typische Ierse instrumenten. De sfeer wordt pas echt Iers met de kersthits, zoals Carol of the Bells, Silent Night en The First Noel en met een bende uit de ‘kuiten’ gewassen dansers, die deel uitmaakten van de shows Lord of the Dance en Riverdance.
 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Stadsschouwburg Brugge
Vlamingstraat 29
8000 Brugge
donderdag 16 december 2021 van 20:00 tot 21:30
Cultuurcentrum Brugge
€ 30,0
050443060
www.ccbrugge.be/voorstellingen/1526
www.ccbrugge.be