u bent hier

Chillen op je billen - Kapitein Winokio - GEANNULEERD

3 +


Help! Kapitein Winokio kan niet meer stilzitten. Mevrouw de Poes en de bemanning hebben alles geprobeerd om hem te helpen: bloemschikken, wandelen, luchtfietsen, pompen, twee emmertjes water halen, neusvleugelwapperen en diepzeeruiken. Niets brengt soelaas. En dus gaan ze samen op zoek naar de rust. Deze zoektocht bruist van grapjes en werkt uiterst ontspannend. Breng je knuffel mee, schuif ... Lees meer »

Help! Kapitein Winokio kan niet meer stilzitten. Mevrouw de Poes en de bemanning hebben alles geprobeerd om hem te helpen: bloemschikken, wandelen, luchtfietsen, pompen, twee emmertjes water halen, neusvleugelwapperen en diepzeeruiken. Niets brengt soelaas. En dus gaan ze samen op zoek naar de rust. Deze zoektocht bruist van grapjes en werkt uiterst ontspannend. Breng je knuffel mee, schuif lekker onderuit, want wij gaan chillen op de billen!

kapiteinwinokio.be

 

PERS

"Ik merk ook dat kinderen wat nerveuzer geworden zijn dan vroeger. Daar wil ik wel iets tegenover zetten. Dit najaar breng ik daarom met Mevrouw de Poes, die op een school in Turnhout mindfulness aan jongeren geeft, een nieuw boek uit dat Chillen op je billen zal heten. Het wordt een verzameling liedjes waarvan het energiepeil van kinderen wat kan zakken. Ik voel dat daar nood aan is." - Lees het volledige artikel in De Standaard

Toon kaart CC De Factorij
Willem Lambertstraat 10
1930 Zaventem
zondag 21 maart 2021 van 15:00 tot 16:00
CC De Factorij
€ 15,0
www.ccdefactorij.be/nl/programma/chil...
www.ccdefactorij.be/nl/programma/chil...